Seler


SELER & Godbidder

HÅNDSYEDE ITALIENSKE SELERJeg har ikke tidligere ville forhandle seler i salonen - syntes ikke der lige har været den HELT rigtige, som både tilgodeser ergonomien og samtidig ikke filtrer pelsene på de hunde, der kommer hos mig.

Men nu er den her – HAQIHANA – Det er en “ikke-hæmmende” sele, let at sætte på og behagelig for hunden. Faktisk har min ene hund altid nægtet at bevæge sig med sele på, men den her går hun med, som om hun ikke havde noget på. Selen bliver håndsyet i Italien og fåes i nogle skønne farver, der er 5 års garanti på dem, de kan gå i vaskemaskinen og den sidder simpelthen SÅ godt på hunden. Intet tryk på halsen, som når man bruger halsbånd og intet tryk på skjoldbruskkirtlen, som mange andre seler kan gøre.

Der er 5 indstillingsmuligheder, så én størrelse passer til mange hunde eller fra unghund til lidt ældre – med lidt på sidebenene. Jeg hjælper gerne med at indstille selen, så den sidder perfekt på din hund. 


I salonen kan du købe de lækreste godbidder fra Essential Foods, enten små trænings/belønningsgodbidder med Lam, And, Kalkun eller Laks. Så er her også Dental Sticks, helt uden kort. Og de meget populære Kalkun Sticks, som både kan spises hele eller brækkes i små stykker der knaser dejligt. Op til jul kan du købe JULEPOSEN, som indeholder 10 små poser med lækkerier.